Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | БГ поп класики и вълнуващи филми в ефира на Bulgaria ON AIR на Коледа

БГ поп класики и вълнуващи филми в ефира на Bulgaria ON AIR на Коледа

Аз детето | 2020-12-25

БГ поп класики и вълнуващи филми в ефира на Bulgaria ON AIR на Коледа

С много българска музика и вълнуващи филми Bulgaria ON AIR ще зарадва зрителите си на Рождество Христово. Коледният ден ще започне със семейната комедия „Коледна размяна“, в която дни преди Коледа адвокатът Мич магически разменя тялото си с това на 11-годишния си син Роби. Какво ще се случи в семейството им гледайте на 25 декември, от 7 часа. 

Преди обед започва юбилейният концерт „35 години на сцена“ на един от най-обичаните български изпълнители – Веселин Маринов. Спектакълът с най-големите хитове на певеца може да проследите от 11:30 часа.  В 16 часа една мистерия ще бъде разгадана – филмът „Алтамира“ ще разкрие тайните на едноименната пещера, а Антонио Бандерас ще влезе в ролята на Марселино де Саутуола, испанецът открил и посветил живота си на Алтамира. 

На Рождество Христово предаването „Директно“, което започва в 17:50 часа, ще е посветено на прошката и празнуването на Коледа в Северозападна България. Празничното настроените ще продължи и в студиото на „Денят ON AIR“, където ще гостуват любимият на поколения българи Васил Найденов и писателят Калин Терзийски.  Празничната коледна програма ще продължи с любими български песни.

Точно в 20:30 часа ще започне концертът „БГ поп класики“ с изпълнение на емблематичните дуети Дони и Момчил, Стоян Михалев и Виктор Стоянов.  В 22:15 часа Bulgaria ON AIR ще разкрие тайната на младостта с помощта на италианския режисьор Паоло Сорентино, наричан още новият папа на италианското кино, в неповторимия му филм „Младост“.  Забавлявайте се с коледната програма на Bulgaria ON AIR.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град