зоокът

Начало | зоокът | Моето смело коте

Моето смело коте

Шасхие Ръджова | 2014-09-12

Моето смело коте

Аз бях на 9 години, но помня всичко всякаш беше вчера. Търся моето коте на име Тутси на 3 години. Викам го и го няма, много бях тъжна мислех си, че е мъртво, но на другия дин го видях беше цялото в кръв много се изплаших, след което разбрах, че един разбойник, който ми е съсед му е отрязъл ухото! Толкова бях уплашена, но то се възстанови, но след една седмица беше истински ужас!

Връщам се от училище търся го, а него го няма, мислех си, че е мъртво бях съкрушена много плаках . След което го открих от устата му излизаше пяна уплаших се, наблизо нямаше ветеринар, защото живея на село. Майка ми ми каза, че умира не можех да го понеса така се бях обвързала с това мое коте, че не можех да повярвам! Потърсих помощ след което една съседка ми каза, че се нуждае от антибиотик. Обърнах цялото село да търся, но без успех гледайки как моето коте умира в ръцете ми! След час-два една жена ме вика, че е намерила антибиотика, майка ми ми каза да му го дам на две части. Аз отворих устата на моето коте и пъхнах едната половина от антибиотика. След три часа някъде пак му дадох и другата половина и на другия ден видях моето Тутси живо и здраво нямате си напредстава каква болка изтърпях бях готова на всичко да го спася !

А днес аз съм щастлива с моето едноушно 7 годишно коте Тутси и още 2 черни котки и едно куче , а едната котка е бременна и чакам още котета!



Коментари
2 коментара

Еданур Мехмде, 9 г.,

Публикувано на 09.10.2014

Много котки брееее. Но много тъжна история. Аз имам куче казва се Енджъл.

ася владимирова, 11 г.,

Публикувано на 07.06.2015

Тутси е наистина смела.Моето коте също

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град