зоокът

Начало | зоокът | Моята забавна костенурка Дорис

Моята забавна костенурка Дорис

Велислава Иванова | 2014-09-26

Моята забавна костенурка Дорис

Моят домашен любимец е десет годишната червенобуза водна костенурка Дорис. За мен най-интересната история с нея е, че веднъж при една разходка в апартамента тя намери кантара на майка ми и се качи върху него и го счупи. Мислих, че ще ми се карат но слава богу ми се размина, много е забавна, но майка ми я е страх да я пипа и когато се наложи да и се смени водата в аквариюма и мене ме няма, майка ми я изкарвала с лопатката за смет: Ха, Ха... голям майтап. Но въпреки всичко си я отглеждаме и и се радваме всички вече десет години.

Дорис е една щастлива костенурка, която вечер е в аквариума, а през деня се разхожда като цар по теракота в целият апартамент. Дано докато ни няма крадци да не идват, че може Дорис да им вземе акъла, ако имат такъв разбира се. Това е от мен - едно щастливо дете с една щастлива и забавна червенобуза водна костенурка Дорис.



Коментари
1 коментар

Калина Върбанова, 10 г.,

Публикувано на 27.09.2014

До редакцията: Аз Ви изпратих на коментар на по-прадишната изява за домашен любимец моята история за кучето ми Сара. И искам да попитам кога ще качите и моята изява за домашния ми любимец? :) ;) :)

От редакцията: Много молим да ни я изпратиш пак.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град