Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Най-добрите mods за Among Us, които да опитате с приятели

Най-добрите mods за Among Us, които да опитате с приятели

Аз детето | 2021-04-01

Най-добрите mods за Among Us, които да опитате с приятели

Искате ли да изпробвате нов мод за Among Us? Играта може и да загуби малко от модата си и вече да не доминира в Twitch толкова много, колкото някога, но все пак е много забавно да влезете и да обвините приятелите си, че са sus, нали? Все още очакваме новите ъпдейти – да, освен новата карта са ни обещани и други неща, но докато те дойдат, ето ви няколко фен мейд такива, които също са доста интересни. Ако ви се струва прекалено лесно да забележите самозванеца сред приятелите си, подбрахме селекция от модове, за да ви предизвикаме. От персонализирани скинове до изцяло нови режими, тук са най-добрите модове на Among Us, които разбира се ще ви подскажем и как да инсталирате.

Как да изтеглите и инсталирате Among Us mods

  • Изтеглете и разархивирайте мода.
  • Отидете в директорията за инсталиране Among Us. Ако я имате в Steam щракнете с десния бутон върху играта, изберете „Управление“ и щракнете върху „Преглед на локални файлове“. Пуснете всички файлове от zip папката във вашата директория на Among Us (папката, която съдържа Among Us.exe).
  • Стартирайте играта и изчакайте модът да започне – това може да отнеме няколко минути, когато го пускате за първи път.
  • За да проверите дали модът е инсталиран, проверете текста в горния ляв ъгъл на екрана на менюто. Ако всичко е наред, там ще видите името на мода.

А сега ето и най-добрите от тях

Extra Roles

Този This Among Us мод разбърква нещата с четири нови роли в екипажа ви. Допълнителните роли надхвърлят обичайното разделение на екипаж / самозванец, като добавят към играта инженер, жокер, медик и офицер. Това дава на екипажите индивидуални правомощия да подправят играта и тя става още по-интересна и пълна с тактика от преди.

Ето кратко резюме на всяка роля:

  • Инженер: Може да поправи по един авариен случай на игра от всяко място на цялата карта и да използва вентилационни отвори да се придвижва бързо също като импостерите.
  • Жокер: Ако имате тази роля не сте нито импостер, нито сте реално част от екипажа. Вие играете своята собствена игра и ако искате да победите, трябва да накарате останалите да ви изхвърлят от кораба.
  • Медик: Давате щит на един член от екипа, но щитът се счупва, когато медикът умре или бъде изхвърлен. Медикът също така получава доклад, съдържащ следи за убиеца.
  • Служител: Технически сте обикновен играч, но можете да убивате други играчи. Целта ви е да убиете самозванеца, но ако застреляте невинен съотборник, вие също умирате.

Extra Roles работи на сървърите на Innersloth, просто се уверете, че всички имат една и съща версия на мода.

CrewLink (Proximity Chat)

Нарушете конвенционалните правила на играта и разговаряйте с намиращите се близо до вас играчи с мода за близост CrewLink. Преди това единствените ви опции за комуникация бяха да използвате прозореца за чат, за да си изпращате съобщения, да използвате колелото Quickchat или да провеждате спешни срещи с гласови съобщения на Discord. Запазвайки тишина по време на изпълнение на задачи, членовете на екипажа трудно намират самозванеца, но този мод ви позволява да говорите с близки приятели (или врагове) дори и по време на изпълнение на задачите.

skeld.net

Ако търсите публичен сървър на Among Us на който да играете, skeld.net е чудесно място за създаване на нови приятели и игра с персонализирани режими на игра. Той се хоства от членове на общността и те правят всичко възможно, за да създадат сървър, който работи 24/7. За разлика от други модове, където ги изтегляте и инсталирате поотделно, можете да използвате персонализирания стартер на skeld.net, за да изпробвате тези режими:

Zombies

Потребителският режим на зомбита превръща тайно самозванеца в зомби. Вместо да убиват нищо неподозиращите членове на екипажа, тяхната работа е да заразят всички останали на кораба. Няма спешни срещи или възможности за саботаж, а единствената цел на екипажа е да изпълняват задачите. Това опростява още повече правилата, като премахва някои от основните за играта, но със сигурност изглежда забавно.

Cops & Robbers

Както вероятно вече се досещате, импостърите са ченгета, а екипажът са разбойниците в този сценарий. Екипажите могат да се скитат из картата, но ако бъдат хванати от самозванец, те ще бъдат отведени в стаята за сигурност, където ще останат, докато друг член на екипажа им помогне да избягат. Има няколко безопасни зони, където членовете на екипажа не могат да бъдат хванати и те все още могат да спечелят играта, като изпълнят всичките си задачи.

Venteleporter

Това е много близо до обикновените правила, но вместо да следва първоначалните маршрути за отдушници, планирани за всяка карта, този мод рандомизира (избирана случаен принцип) къде ще стигнете. Както членовете на екипажа, така и самозванците могат да използват вентилационните отвори, но ще трябва внимателно да мислите, докато мащабирате около подземните тунели на всяка карта. Фактът, че всички играчи могат да използват вентилационните отвори също е малко по-голяма пречка за импостърите.

Doctor

Този мод на случаен принцип присвоява ролята на доктор на един от играчите. Играейки като Доктор, ще можете да съживите мъртвите съотборници в MedBay. Така че, ако ги намерите другаде на картата, ще имате възможност да ги вземете и да занесете трупа им до това място. YouTuber Sloppy Gaming има видео, описващо как работи този мод, но ако искате да го изпробвате сами, ще трябва да се присъедините към техния канал Discord и да изтеглите файловете.

Custom skins

Ако искате да подкрепите разработчика, Innersloth има седем козметични пакета за играта. Те варират от скинове с тематична карта до различни домашни любимци, които се скитат из кораба с вас. Препоръчваме първо да проверите официалните скинове, но ако търсите такива по поръчка, които не можете да купите от Steam Store, има много модове, от които да избирате на GameBanana.com. Можете да стигнете до зловещите коридори на The Skeld, маскирани като Sonic или Mario, или дори да оборудвате шапка Big Brain за вашите измамни тактики от 200 IQ.



Коментари
2 коментара

Марти , ,

Публикувано на 06.11.2021

Да

Cvetomir , 19 г.,

Публикувано на 28.01.2024

Да*

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град